Denní menu

Denní menu


Předkrmy

Restovaná tmavá husí játra na portském vínu s jablky a tymiánem

165,-

Středomořský chobotnicový salát

265,-

Husí maso zalité v husím sádle

85,-

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, rukolou a píniovými ořechy

165,-

Tartar z Yellowfin tuňáka podávaný s toasty

325,-

Degustační variace našich předkrmů pro dvě osoby

485,-

Polévka

Husí kaldoun

75,-

Gulášová

75,-

Polední menu do 15:00

Maďarský guláš podávaný s žemlovým knedlíkem

175,-

Králík s dijonskou omáčkou podávaný s bramborovými noky

195,-

Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

165,-

Retro Katův šleh z vepřové panenky podávaný s frity

185,-

Poctivá kuchyně jako od babičky a husí hody

Pečené husí stehno , dva druhy zelí, špekový knedlík a bramborové špalíky

355,-

Konfitované husí stehýnko s kroupovým ragů s liškami

355,-

Husí prso Sous- Vide se švestkovo-ořechovou omáčkou a grilovanou dýní

335,-

Celá pečená husička podávaná s dvěma druhy zelí, žemlovým, špekovým a bramborovým knedlíkem

1900,-

Svíčková na smetaně slazená lesním medem, žemlový knedlík

225,-

1/2 pečené kachničky s červeným zelím, houskový a bramborový knedlík

335,-

Naše hliněné delikatesy a novinky

Vysoká roštěná US Beef s grilovanou dýní a koňakovou omáčkou

485,-

Telecí kotlet Sous Vide s liškami a šťouchaným bramborem

555,-

Ryby a seafood

Filet z volně lovené štiky podávaný s bramborovým pyré a restovanou zeleninou

455,-

Salát Nicoise s grilovaným tuňákem a pošírovaným vejcem

335,-

Grilovaná chobotnice s restovanou zeleninou a opečenou polentou

555,-

Mísa grilovaných mořských ryb s grilovanou zeleninou a polentou pro jednu osobu

785,-

Domácí dezerty dua Andrejka & Barunka

Rybízová bublanina s čokoládou

75,-
Polední nabídka je platná od 11:00 do 15:00 nebo do vyprodání zásob.

Jídelní lístek s označenými alergeny Vám na vyžádání poskytne obsluhující personál.

Dnes pro Vás pokrmy připravuje Chefkuchař Mirda  a jeho pomocníček pod bedlivým dohledem Hynka a Báry.

Ukázky jídel (více v galerii)