Denní menu

Denní menu


Předkrmy

Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou

165,-

Uzený losos s medovo-hořčičným dresingem

165,-

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, rukolou a píniovými ořechy

165,-

Tartar z Yellowfin tuňáka podávaný s toasty

325,-

Degustační variace našich předkrmů pro dvě osoby

525,-

Polévka

Špenátový krém s krutonky

85,-

Poctivá kuchyně jako od babičky

Dančí gulášek s domácími bramboráčky

225,-

Roastbeef podávaný s domácími kroketami a wasabi majonézou

255,-

Svíčková na smetaně slazená lesním medem, žemlový knedlík

235,-

Telecí líčka na portském víně a švestkách s bramborovým püré

355,-

1/2 pečené kachničky s červeným zelím, houskový a bramborový knedlík

335,-

Naše hliněné delikatesy a novinky

Telecí biftek s koňakovou omáčkou a grilovanou dýní

585,-

Jehněčí panenka v parmazánové krustě s bramborovým pyré

395,-

Kachní prso Sous Vide s višňovou omáčkou a opečenou polentou na másle

365,-

Ryby a seafood

Salát Nicoise s grilovaným tuňákem a pošírovaným vejcem

335,-

Španělská PAELLA

385,-

Grilovaná chobotnice s restovanou zeleninou a opečenou polentou

565,-

Domácí dezerty dua Andrejka & Barunka

Švestkový koláč s drobenkou

85,-
Polední nabídka je platná od 11:00 do 15:00 nebo do vyprodání zásob.

Jídelní lístek s označenými alergeny Vám na vyžádání poskytne obsluhující personál.

Dnes pro Vás pokrmy připravuje Chefkuchař Patrik a jeho pomocníček pod bedlivým dohledem Hynka a Báry.

Ukázky jídel (více v galerii)