Denní menu

Denní menu


Předkrmy

Zvěřinová paštika s cibulovým čatní

175,-

Uzený losos s medovo-hořčičným dresingem

165,-

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, rukolou a píniovými ořechy

165,-

Tartar z Yellowfin tuňáka podávaný s toasty

325,-

Degustační variace našich předkrmů pro dvě osoby

525,-

Polévka

Drštková polévka

85,-

Poctivá kuchyně jako od babičky

Telecí řízek s naším bramborovým salátem

285,-

Zvěřinový guláš s bramboráčky

255,-

1/2 pečené kachničky s červeným zelím, houskový a bramborový knedlík

335,-

Svíčková na smetaně slazená lesním medem, žemlový knedlík

235,-

Naše hliněné delikatesy a novinky

Kachní prso Sous Vide s višňovou omáčkou a opečenou polentou na másle

365,-

Jelení medajlonky s ořechy, švestkami a domácími bramborovými kroketami

495,-

T-BONE steak na grilu podávaný s pikantními fazolkami

585,-

Grilovaný telecí tomahawk s liškami a šťouchaným bramborem

585,-

Ryby a seafood

Salát Nicoise s grilovaným tuňákem a pošírovaným vejcem

335,-

Lovená štika pečená na másle s grilovanou zeleninou, batátami a fenyklovou omáčkou

585,-

Grilovaná chobotnice s restovanou zeleninou a opečenou polentou

565,-

Domácí dezerty dua Andrejka & Barunka

Schwarzwaldská roláda s višněmi

95,-
Polední nabídka je platná od 11:00 do 15:00 nebo do vyprodání zásob.

Jídelní lístek s označenými alergeny Vám na vyžádání poskytne obsluhující personál.

Dnes pro Vás pokrmy připravuje Chefkuchař Míra a jeho pomocníček pod bedlivým dohledem Hynka a Báry.

Ukázky jídel (více v galerii)