Napsali o nás

Zpět na O nás

Šťastný život

2013

Podmanivá atmosféra v Hliněné baště

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Das Auto Magazín

Podzim 2013

"vypečený svatý Martin"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Za jídlem.cz

6. 5. 2013

"Trochu jiná restaurace"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

WINE and Degustation

Neuvedeno

"Degustation..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

WINE and Degustation

Neuvedeno

"Degustation..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Vlasta

Neuvedeno

"Slovo odborníka"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Vlasta

Neuvedeno

"Co vařit muži, aby vám dlouho vydržel (naživu)."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Vlasta

17.3.2011

NA BAŠTU DO BAŠTY Jestli už pokukujete po jaru, můžete se těšit na posezení u pražského průhonického rybníka, kde má zahrádku restaurace Hliněná bašta.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Vlasta

13. 2. 2013

"RAVIOLKOVÁ SRDÍČKA, NEBO LOSOSOVÝ PSTRUH?"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Vlasta

13. 2. 2013

"RAVIOLKOVÁ SRDÍČKA, NEBO LOSOSOVÝ PSTRUH?"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Vlasta

Neuvedeno

"Foie Gras"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Šťastný život

Únor 2013

"Jak na humra?"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Trend Magazín

17. 7. 2013

"Tip šéfkuchaře z restaurace Hliněná bašta..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Svět ženy

Č. 11 z roku 2013

"Nenechte si ujít - Svatomartinské hody v Hliněné baště"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Gurmet

Neuvedeno

"Royal Report - Menu plné gurmánských dobrot"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Mladá fronta DNES

29. srpna 2013

"Tip - Hliněná bašta"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Mladá fronta DNES

29. srpna 2013

"Tip - Hliněná bašta"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Mezi ženami

15. 11. 2013

"Podzim v Hliněné baště je již tradičně obdobím, kdy se na jídelním lístku objevuje bohatá nabídka sezónních produktů a vyhlášených podzimních specialit."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis LAmour

Srpen 2013

"Humr z bašty"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Joy

Neuvedeno

"Chuťové buňky tleskají..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Jen pro ženy

12. 2. 2013

"Jarní speciality na Baště se nesou v tónech kreativity, která dá zapomenout na studenou zimu a potěší svou lehkostí a fantazií stejně, jako nás těší první paprsky hřejivého jarního slunce."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Jackie

Neuvedeno

"Vidím budoucnost..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis iLuxuryLife

19. 9. 2013

"PODZIMNÍ SEZÓNA V RESTAURACI HLINĚNÁ BAŠTA"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis iLuxuryLife

11. 5. 2013

"Vyhlášená průhonická restaurace šéfkuchaře Hynka Vávry představila nové menu."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis iHned

14. 2. 2013

"Tip, kam na pracovní oběd: Vřelá venkovská atmosféra v pražské Hliněné baště"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časipis iGlanc

21. 6. 2013

"Na baště jako v nevšedním gastronomickém ráji..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Choice

Neuvedeno

Hliněná bašta - Servírují tam skvěle upravené mořské ryby a zejména humry..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Gurmet

Č. 11 z roku 2013

"Sezona na baště..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Gurmet

Č. 7 z roku 2013

"Doporučujeme - Útulná atmosféra a přátelský personál..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Glanc

Č. 13 z roku 2013

"Bydlení a gurmet - Novinky - Pojďme ochutnat léto!"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Glanc

Č. 13 z roku 2013

"Krása a zdraví - Dobrá ryba nad zlato 2

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Glanc

Č. 13 z roku 2013

"Krása a zdraví - Dobrá ryba nad zlato"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis For Golf

Listopad 2013

"Hliněná bašta - variace skvělých chutí"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Ekonom

Neuvedeno

"Gastro / Trendy - Sezónní pokrmy"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Ekonom

14.-20.2.2013

"Vřelá venkovská atmosféra v pražské Hliněné baště."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Báječné recepty

Zima 2013

"Menu pro párty"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Báječné recepty

Leden 2013

"Je tu opět - čokohitparáda!"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Báječné recepty

Jaro 2013

"Staročeská kuchyně v novém kabátě"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Apetit

Neuvedeno

"Anketa časopisu Apetit - průvodce vašimi nákupy"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Časopis Apetit

Listopad 2012

"Tipy na podzimní návštěvu restaurace Hliněná bašta"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Víno a styl

leden, únor 2012

Hliněná bašta - trochu jiná restaurace, která vás dostane.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

MFD - Ona dnes

22.10.2012

Za zvěřinou do Průhonic. Pokud nemáte doma myslivce, nebo poblíž dobře zásobené řeznictví, ke kvalitní zvěřině se jen tak nedostanete. Naštěstí na podzim řada restaurací nabízí zvěřinová menu. Výjimkou není ani průhonická Hliněná bašta.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Glanc

18/2012

JAN HRUŠÍNSKÝ sváteční kuchař. Neznám jídlo, které by mi nechutnalo, a celoživotně s tím zápasím, přiznává člen slavné herecké rodiny Hrušínských.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Estetika

6.4. 2012

Objevte věci, které sice nutně nepotřebujete, ale určitě vám zpříjemní život. Pořádná bašta...

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.zena-in.cz

22.3.2011

Na jaře se na Baště otvírá terasa s krásným výhledem na rybníček. A k tomu připravil šéfkuchař výtečnou jarní nabídku.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

MFD - Ona dnes

21.3.2011

Chřest u rybníčku. Toužíte si stylově užít příchod jara? Vyražte do restaurace Hliněná Bašta v pražských Průhonicích...

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Agrobase

-

Jíst "česky" začíná být moderní.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

JOY

17.3.2011

V hlavní roli tuňák Chutné a zdravé jídlo si můžete připravit i doma. Zkuste třeba pochoutky z tuňáka! Pokud se vám nebude chtít vařit, vyrazte do restaurace Hliněná bašta...

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Vlasta

17.3.2011

NA BAŠTU DO BAŠTY Jestli už pokukujete po jaru, můžete se těšit na posezení u pražského průhonického rybníka, kde má zahrádku restaurace Hliněná bašta.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.zena-in.cz SOUTEŽ

22.3.2011

Kulinářské jaro na Baště...aneb vyhrajte vouchrery a užijte si kulinářský zážitek Hliněná bašta v Průhonicích slouží svým hostům již čtrnáct let a je zárukou skvělé kuchyně, milé obsluhy a romantického prostředí.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.trendyzdravi.cz

15.3.2011

Kulinářské speciality v Hliněné baště v Průhonicích. Hliněná bašta v Průhonicích slouží svým hostům již čtrnáct let a je zárukou skvělé kuchyně, milé obsluhy a romantického prostředí.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.stylemagazin.cz

6.3.2011

Těšte se na jaro plné kulinářských specialit v restauraci Hliněná bašta.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Rozvoj venkova

28.2.2011

Jíst „česky“ začíná být moderní Pokud si chcete vychutnat domácí atmosféru v kombinaci s originální kuchyní, zavítejte do restaurace z jedné strany ukryté v umělém kopci a z druhé s prostornou terasou otevřenou k rybníku.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.stylemagazin.cz

11.2.2011

Na steak z bizoního masa zajděte do Hliněné Bašty.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Moje země

21.12.2010

Test restaurace Hliněná bašta

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Moje psychologie

-

"Nejen za dobrým jídlem"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

www.svatebni.cz

-

Netradiční místa pro svatební obřad

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Sedm - Rubrika kuchyně

18.11.2010

"Kachní prsa na smržích s bramborovými noky. Recept pro vás připravil šéfkuchař a majitel restaurace Hliněná bašta HYNEK VÁVRA."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Rodina-finance.cz

16.11.2010

"Mořské plody jsou jednou z nejprospěšnějších pochoutek pro tělo. Nejen že si pochutnáte a rozhodně nepřiberete, ale ještě prospějete svému zdraví. Jak je jíst a upravovat?"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Žena IN

12.11.2010

"Výjimečně malebné prostředí, romantická terasa, milá obsluha a skvělá kuchyně."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Marianne

1.11.2010

"Za exotikou. Sušárna, čína, žabárna..."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Sedm

-

"Kde uvaří za vás? Restaurace Hliněná bašta - Průhonice u Prahy"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

international-gastronomicguide.com

-

Článek o hliněná baště.

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Mezizenami.cz

22.10.2010

"Salát z tuňáka s mangem, chilli a zeleninou"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Mezizenami.cz

-

"Vyzkoušejte recept od šéfkuchaře Hliněné bašty Hynka Vávry. Mořský ďas s mangoldem a piniovými oříšky na limetkové omáčce a krému z červených paprik."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Dreamlife.cz

9/2010

"Lákalo by vás ochutnat nové druhy masa nebo byste chtěli zkusit netradiční spojení zdánlivě nesourodých chutí? Cizokrajnými jídly v pohodovém prostředí vás, ale především i vaše chuťové buňky překvapí restaurace Hliněná bašta v Průhonicích u Prahy!"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Love Star - Rubrika Gurmet

9/2010

"Jestli jste četli, viděli nebo slyšeli o všemožných restauracích a mysleli jste si, že už vás nemůže nic překvapit, tak to není pravda…"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Bazaar - Rubrika restaurace

8/2010

"Pár kilometrů za Prahou najdete malý ráj. Čas se tu zastavil, obloha má modřejší odstín…"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Glanc - Rubrika Gurmán

8/2010

"Restaurace Hliněná bašta připomíná francouzskou nebo italskou výletní hospůdku…"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Nejlepší recepty

8/2010

"Skvělá jídla na romantické terase restaurace Hliněná bašta v Průhonicích u Prahy…"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Style

8/2010

"Víme, kde vám bude dobře. Zkuste Hliněnou baštu v Průhonicích"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Vlasta

7/2010

"U romantického rybníčku v pražských Průhonicích najdete restauraci Hliněná bašta…"

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Svět svateb

3.3.2010

"Máme pro vás tip na romanticky laděnou svatbu. Uspořádejte svou svatební hostinu v netradiční romantické restauraci Hliněná bašta v Průhonicích u Prahy."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

International Gastronomic Guide

-

"Interaktivní průvodce po hotelech - restauracích - nočním životě a ostatních podnicích v Evropě."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Týden.cz - recenze pana Cuketky

17.9.2009

"Unikátní sídlo restaurace v Průhonicích je jedna z prvních novostaveb v Česku z nepálené hlíny, navíc s úsporným energetickým provozem. Dvoupatrová vstupní věžička má dva salonky, hlavní jídelna restaurace je pak skryta pod zatravněným půdním valem."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Podnikatel.cz (gurmán)

23.8.2009

"Hliněná bašta zanechá v hostech opravdu 100% a nezapomenutelný dojem. Moc milá obsluha, skvělé jídlo a služby a nádherné prostředí tak restauraci zajistí věrné návštěvníky. S nadsázkou lze říci, že za tuto návštěvu Hliněná bašta dostává šest z pěti hvězd

Článek si můžete prohlédnout ZDE

Références

2009

"Malý rajský přístav, pouze pár minut jízdy autem z centra Prahy, je nejznámější ekologickou restaurací v České republice. Zde ochutnáte nejlepší české tradiční pokrmy, které doprovází famózní česká a moravská bílá vína. Neváhejte, čeká vás unikátní zážit

Článek si můžete prohlédnout ZDE

SEA Architekt, s.r.o.

1997

"Experimentální stavba z nepálené hlíny. Respektuje základní principy ekologické stavby - pasivní využívání solární energie, tepelné čerpadlo, recyklované stavební materiály, přírodní tepelné izolace, zelenou střechu."

Článek si můžete prohlédnout ZDE

WiFi zdarma