Denní menu

Zpět na Menu
                        VÍKENDOVÁ NABÍDKA  
     
     PŘEDKRMY  
     
  Terinka z humra  195,-
  Náš sleďový salátek 145,-
  Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a rukolou 145,-
  Tartar z Yellowfin tuňáka podávaný s toasty 325,-
  Degustační variace našich předkrmů pro dvě osoby 485,-
     
     POLÉVKY  
     
  Gulášová polévka  75,-
     
     
     POCTIVÁ KUCHYNĚ JAKO OD BABIČKY  
     
  Boloňské lasagne s bazalkovým bešamelem  195,-
  Srnčí na smetaně a brusinkách podávané s karlovasrkým knedlíkem  225,-
  Hovězí svíčková Stroganoff s jasmínovou rýží  265,-
  Svíčková na smetaně slazená lesním medem, žemlový knedlík 225,-
  1/2 pečené kachničky s červeným zelím, houskový a bramborový knedlík 335,-
     
     NAŠE  HLINĚNÉ   DELIKATESY A NOVINKY  
     
  Srnčí medajlonky s omáčkou z lesních plodů a dýňovým püré  425,-
  Argentinský Rib Eye s demi-glace a gratinovanou dýní  495,-
  Grilované kachní prso na višních podávané s opečenou polentou na másle  355,-
     
    MOŘSKÉ RYBY A SEAFOOD  
     
  Salát Nicoise s grilovaným tuňákem a pošírovaným vejcem  325,-
  Halibut s püré z červené řepy a mango-chilli chutney  495,-
  Filet z candáta s dijonskou omáčkou , růžičkovou kapustou a šťouchaným bramborem  455,-
  Mísa grilovaných mořskách ryb s grilovanou zeleninou a polentou pro jednu osobu 785,-
     
     DOMÁCÍ DEZERTY  
     
     
  Podzimní dortík s jablky a skořicí s karamelovým krémem  95,-
     
     
  Jídelní lístek s označenými alergeny Vám na vyžádání poskytne obsluhující personál.  
     
  Dnes pro Vás pokrmy připravují Chef kuchař Míra a pomocníček Míra   
                                pod dohledem Velkého Chefa Hynka  
     
   
   
WiFi zdarma