Denní menu

Zpět na Menu
                       VÍKENDOVÁ  NABÍDKA  
     
     PŘEDKRMY  
     
  Domácí sulc sypaný cibulkou a zakápnutý citronkem 85,-
  Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a píniovými ořechy  155,-
  Tartar z Yellowfin tuňáka podávaný s toasty 325,-
  Degustační variace našich předkrmů pro dvě osoby 485,-
     
     POLÉVKY  
     
  Dýňová polévka zjemněná smetanou  75,-
     
     
     POCTIVÁ KUCHYNĚ JAKO OD BABIČKY  
     
  Dančí gulášek  podávaný s opečenými bramborovými noky  195,-
  Roastbeef s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou  225,-
  Svíčková na smetaně slazená lesním medem, žemlový knedlík 225,-
  1/2 pečené kachničky s červeným zelím, houskový a bramborový knedlík 335,-
     
     NAŠE  HLINĚNÉ   DELIKATESY A NOVINKY  
     
  Argentinský Rib Eye podávaný s grilovanou dýní  495,-
  Grilované kachní prso na višních podávané s opečenou polentou na másle  355,-
     
    ČERSTVÉ  RYBY A SEAFOOD  
     
  Salát Nicoise s grilovaným tuňákem a pošírovaným vejcem  325,-
  Filet ze štiky na másle s grilovanou kořenovou zeleninou a bramborovou kaší  395,-
  Halibut s kuskusem a mango-chilli chutney  495,-
  Mísa grilovaných mořskách ryb s grilovanou zeleninou a polentou pro jednu osobu 785,-
     
     DOMÁCÍ DEZERTY  
     
     
  Dortík s vanilkovým krémem a lesním ovocem  95,-
     
  Jídelní lístek s označenými alergeny Vám na vyžádání poskytne obsluhující personál.  
     
  Dnes pro Vás pokrmy připravují Chef kuchař Míra a pomocníček Míra  
                                pod dohledem Velkého Chefa Hynka  
     
   
     
       
     
       
       
       
       
       
     
       
       
       
       
       
       
     
       
       
       

 

WiFi zdarma